„Revelionul starurilor“ de pe Antena 1, audienţă de nouă ori mai mare decât concertul Loredanei de pe Pro TV

Show-ul „Revelionul starurilor 2016“, prezentat de Dan Negru, a fost lider incontestabil de audiență pe toate segmentele de public, la diferență zdrobitoare față de concurență. Antena 1 a înregistrat cea mai mare cotă de piață din ultimii zece ani, cu un record de audiență de 38% cotă de piață, pentru publicul din mediul comercial, cu vârste cuprinse între 18 si 49 de ani.

audienta revelion 2016 antena 1Minutul de aur al „Revelionului starurilor 2016“, de la ora 00.32, a adunat în fața micilor ecrane 4.264.000 de români din toată țara, Antena 1 înregistrând 23,1 puncte de rating și 44,9 % cotă de piață. De asemenea, minutul de la miezul nopții a adunat în fața micilor ecrane 3.618.000 de telespectatori, la nivelul publicului din toată țara.

La nivelul publicului din toată ţara, Antena 1 a obținut o audiență de nouă ori mai mare față de Pro TV, post care a difuzat în noaptea dintre ani concertul „Imaginarium“, susţinut de Loredana Groza pe scena Sălii Palatului din Bucureşti în toamna acestui an.

Antena 1 și-a zdrobit competitorii și a condus în topul audienţelor la nivelul publicului din toată țara cu o medie de 16,6 puncte de rating și 32,8% cotă de piață, urmată de Kanal D, cu 5 puncte de rating și 9,8 % cota de piata. Pro TV, clasat abia pe locul al VI-lea, după Antena 1, Kanal D, TVR 1, Etno TV şi România TV, a înregistrat numai 1,8 puncte de rating și 3,6 % cota de piață.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here