„Revelionul starurilor“ de pe Antena 1, audienţă de nouă ori mai mare decât concertul Loredanei de pe Pro TV

Show-ul „Revelionul starurilor 2016“, prezentat de Dan Negru, a fost lider incontestabil de audiență pe toate segmentele de public, la diferență zdrobitoare față de concurență. Antena 1 a înregistrat cea mai mare cotă de piață din ultimii zece ani, cu un record de audiență de 38% cotă de piață, pentru publicul din mediul comercial, cu vârste cuprinse între 18 si 49 de ani.

audienta revelion 2016 antena 1

Minutul de aur al „Revelionului starurilor 2016“, de la ora 00.32, a adunat în fața micilor ecrane 4.264.000 de români din toată țara, Antena 1 înregistrând 23,1 puncte de rating și 44,9 % cotă de piață. De asemenea, minutul de la miezul nopții a adunat în fața micilor ecrane 3.618.000 de telespectatori, la nivelul publicului din toată țara.

La nivelul publicului din toată ţara, Antena 1 a obținut o audiență de nouă ori mai mare față de Pro TV, post care a difuzat în noaptea dintre ani concertul „Imaginarium“, susţinut de Loredana Groza pe scena Sălii Palatului din Bucureşti în toamna acestui an.

Antena 1 și-a zdrobit competitorii și a condus în topul audienţelor la nivelul publicului din toată țara cu o medie de 16,6 puncte de rating și 32,8% cotă de piață, urmată de Kanal D, cu 5 puncte de rating și 9,8 % cota de piata. Pro TV, clasat abia pe locul al VI-lea, după Antena 1, Kanal D, TVR 1, Etno TV şi România TV, a înregistrat numai 1,8 puncte de rating și 3,6 % cota de piață.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here