miercuri, iulie 24, 2024
AcasăȘTIRIRichard Marx a depus actele de divorţ

Richard Marx a depus actele de divorţ

Cântăreţul Richard Marx, autorul unor piese romantice celebre în anii ’80 şi ’90, precum „Right Here Waiting”, „Hazard” şi „Hold On to the Nights”, a anunţat că va divorţa de soţia sa, actriţa Cynthia Rhodes, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat 25 de ani, informează people.com.

19th Annual ASCAP Pop Music Awards

Richard Marx, în vârstă de 50 de ani, şi Cynthia Rhodes, în vârstă de 57 de ani, s-au despărţit în iulie 2013, a precizat agentul de presă al artistului american.

Anunţul oficial despre divorţul cuplului a fost făcut chiar de Richard Marx, în ediţia de vineri a talk show-ului „Katie”, prezentat de Katie Couric.

Richard Marx şi Cynthia Rhodes s-au cunoscut în 1983, în timp ce actriţa, cunoscută pentru interpretarea personajului Penny Johnson în filmul „Dirty Dancing”, juca rolul iubitei lui John Travolta în filmul „Staying Alive”. Richard Marx a compus coloana sonoră a acelui lungmetraj, notează Mediafax.

După o relaţie de patru ani, cei doi artişti s-au căsătorit în 1989 şi s-au stabilit în Lake Bluff, un oraş din statul american Illinois. Apoi, Cynthia Rhodes a renunţat la actorie pentru a se dedica vieţii de familie. Richard Marx şi Cynthia Rhodes au împreuna trei fii – Brandon, în vârstă de 23 de ani, Lucas, în vârstă de 21 de ani, şi Jesse, în vârstă de 20 de ani.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.