Richard Marx a depus actele de divorţ

Cântăreţul Richard Marx, autorul unor piese romantice celebre în anii ’80 şi ’90, precum “Right Here Waiting”, “Hazard” şi “Hold On to the Nights”, a anunţat că va divorţa de soţia sa, actriţa Cynthia Rhodes, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat 25 de ani, informează people.com.

19th Annual ASCAP Pop Music Awards

Richard Marx, în vârstă de 50 de ani, şi Cynthia Rhodes, în vârstă de 57 de ani, s-au despărţit în iulie 2013, a precizat agentul de presă al artistului american.

Anunţul oficial despre divorţul cuplului a fost făcut chiar de Richard Marx, în ediţia de vineri a talk show-ului “Katie”, prezentat de Katie Couric.

Richard Marx şi Cynthia Rhodes s-au cunoscut în 1983, în timp ce actriţa, cunoscută pentru interpretarea personajului Penny Johnson în filmul “Dirty Dancing”, juca rolul iubitei lui John Travolta în filmul “Staying Alive”. Richard Marx a compus coloana sonoră a acelui lungmetraj, notează Mediafax.

După o relaţie de patru ani, cei doi artişti s-au căsătorit în 1989 şi s-au stabilit în Lake Bluff, un oraş din statul american Illinois. Apoi, Cynthia Rhodes a renunţat la actorie pentru a se dedica vieţii de familie. Richard Marx şi Cynthia Rhodes au împreuna trei fii – Brandon, în vârstă de 23 de ani, Lucas, în vârstă de 21 de ani, şi Jesse, în vârstă de 20 de ani.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here