luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIRicky Martin s-a despărţit de iubitul său

Ricky Martin s-a despărţit de iubitul său

Cântăreţul Ricky Martin s-a despărţit de partenerul său de viaţă, Carlos Gonzalez, un reprezentant al artistului afirmând că decizia a fost luată de comun acord de cei doi şi că vor continua să rămână „uniţi de o mare prietenie”.

Ricky Martin despartit iubit

„Ricky şi Carlos au decis de comun acord să pună capăt relaţiei lor, dar continuă să fie uniţi de o mare prietenie şi de experienţele pe care le-au trăit împreună”, a declarat un reprezentant al cântăreţului pentru revista People.

Anul trecut, Ricky Martin vorbea extrem de frumos despre Carlos, afirmând, pentru publicaţia Vanity Fair, că iubitul său a reprezentat un factor de încurajare în viaţa lui, inclusiv pentru gemenii artistului, Matteo şi Valentino, care s-au născut în august 2008, cu ajutorul unei mame surogat.

„Am experimentat lucruri minunate alături de iubitul meu, complexitatea, înţelegerea şi, în acelaşi timp, libertatea, sentimentul că partenerul nu te judecă. Asta am descoperit alături de Carlos”, a mai spus acesta, potrivit Mediafax.

În noiembrie 2013, o sursă declara că distanţa dintre cei doi poate însemna o despărţire. „Ei petrec foarte puţin timp împreună”, a declarat sursa citată pentru People. Totodată, artistul afirma în ianuarie 2012 că nu intenţionează deocamdată să se căsătorească cu partenerul lui de viaţă, Carlos Gonzalez Abella: „Nu vorbim despre acest lucru şi nu ne gândim la acest lucru. Sunt însă fericit că avem această opţiune, în Europa. Este uimitor când te gândeşti că poţi să spui «Am chef să fac asta (să mă căsătoresc, n.r.). Sunt pregătit. Hai să o facem»”.

Ricky Martin, în vârstă de 42 de ani, a anunţat că este homosexual în 2010, în emisiunea celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, iar de atunci a devenit un veritabil model al comunităţii gay, în special în lumea latino-americană.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.