Ricky Martin s-a despărţit de iubitul său

Cântăreţul Ricky Martin s-a despărţit de partenerul său de viaţă, Carlos Gonzalez, un reprezentant al artistului afirmând că decizia a fost luată de comun acord de cei doi şi că vor continua să rămână “uniţi de o mare prietenie”.

Ricky Martin despartit iubit

“Ricky şi Carlos au decis de comun acord să pună capăt relaţiei lor, dar continuă să fie uniţi de o mare prietenie şi de experienţele pe care le-au trăit împreună”, a declarat un reprezentant al cântăreţului pentru revista People.

Anul trecut, Ricky Martin vorbea extrem de frumos despre Carlos, afirmând, pentru publicaţia Vanity Fair, că iubitul său a reprezentat un factor de încurajare în viaţa lui, inclusiv pentru gemenii artistului, Matteo şi Valentino, care s-au născut în august 2008, cu ajutorul unei mame surogat.

“Am experimentat lucruri minunate alături de iubitul meu, complexitatea, înţelegerea şi, în acelaşi timp, libertatea, sentimentul că partenerul nu te judecă. Asta am descoperit alături de Carlos”, a mai spus acesta, potrivit Mediafax.

În noiembrie 2013, o sursă declara că distanţa dintre cei doi poate însemna o despărţire. “Ei petrec foarte puţin timp împreună”, a declarat sursa citată pentru People. Totodată, artistul afirma în ianuarie 2012 că nu intenţionează deocamdată să se căsătorească cu partenerul lui de viaţă, Carlos Gonzalez Abella: “Nu vorbim despre acest lucru şi nu ne gândim la acest lucru. Sunt însă fericit că avem această opţiune, în Europa. Este uimitor când te gândeşti că poţi să spui «Am chef să fac asta (să mă căsătoresc, n.r.). Sunt pregătit. Hai să o facem»”.

Ricky Martin, în vârstă de 42 de ani, a anunţat că este homosexual în 2010, în emisiunea celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, iar de atunci a devenit un veritabil model al comunităţii gay, în special în lumea latino-americană.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here