Rihanna a ales o ținută vestimentară complet neinspirată pentru o cină la restaurant cu prietenii

Rihanna este cunoscută, pe lângă vocea sa impresionantă, pentru ținutele vestimentare de multe ori neinspirate. Pentru o cină cu prietenii la restaurantul italian Giorgio Baldi, din Santa Monica (insula Barbados), ea a ales un hanorac cu mâneci scurte, pe care l-a asortat cu o fustă neagră scurtă și o pereche de pantofi sport, informează miercuri ziarul spaniol ABC.

RihannaRihanna este obișnuită să iasă în evidență prin tunsorile și părul vopsit în roșu sau ținutele sale extravagante. Aflând-se la sfârșitul săptămânii în țara sa, în Barbados, artista a preferat să nu se aranjeze prea mult și a ieșit din casă într-o ținută lejeră, mai degrabă sport, și fără machiaj.

Cântăreața, care a pozat recent pentru coperta revistei ŤLuiť, și-a completat ținuta sport cu două brățări late aurii și părul despletit. În pofida acestui look aparent neglijent, hanoracul cu mâneci scurte — marca Joyrich — este ultima modă în Los Angeles și costă între o sută și două sute de dolari.

Nu știm dacă Rihanna ar prefera aceeași ținută neglijentă și pentru o cină romantică cu Cristiano Ronaldo, notează ABC. Prietenia dintre cântăreața din Barbados și fotbalistul portughez este de notorietate, iar Rihanna i-a dedicat acestuia multe mesaje pe contul său de Twitter. Însă jucătorul Realului s-a abținut să-i răspundă. Oare ce părere are Irina Shayk despre asta?, se întreabă ziarul ABC.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here