joi, octombrie 24, 2024
AcasăȘTIRIRihanna a dezvăluit coperta noului său album, care se va numi „Anti“

Rihanna a dezvăluit coperta noului său album, care se va numi „Anti“

Cântăreața Rihanna a dezvăluit coperta celui de-al 8-lea său album de studio într-o galerie de artă din Los Angeles și a anunțat că acesta se va intitula „Anti“, informează Agerpres.

rihanna coperta album anti

Coperta noului album include o imagine abstractă a Rihannei de când era mică, purtând o coroană care îi acoperă ochii, pe un fundal roșu aprins ce contrastează cu fotografia în alb și negru a artistei.

„Este coperta mea favorită dintre toate pe care le-am făcut”, a declarat Rihanna la evenimentul de prezentare. Artista a precizat că tema copertei este legată de faptul că de multe ori „orbii sunt cei care văd mai bine”. Coperta este creație a artistului Roy Nachum, a explicat ulterior Rihanna pe contul său de Instagram.

Încă nu există o dată oficială de lansare a noului album, dar artista a scris pe contul său că „va fi în curând”. Se așteaptă ca ‘Anti’, titlu pe care l-a ales pentru spiritul său rebel și pentru că îi place să facă lucrurile pe dos, după cum a explicat chiar ea, să includă piese ca ‘American Oxygen’ și ‘Bitch Better Have My Money’.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.