Rihanna a dezvăluit coperta noului său album, care se va numi „Anti“

Cântăreața Rihanna a dezvăluit coperta celui de-al 8-lea său album de studio într-o galerie de artă din Los Angeles și a anunțat că acesta se va intitula „Anti“, informează Agerpres.

rihanna coperta album anti

Coperta noului album include o imagine abstractă a Rihannei de când era mică, purtând o coroană care îi acoperă ochii, pe un fundal roșu aprins ce contrastează cu fotografia în alb și negru a artistei.

“Este coperta mea favorită dintre toate pe care le-am făcut”, a declarat Rihanna la evenimentul de prezentare. Artista a precizat că tema copertei este legată de faptul că de multe ori “orbii sunt cei care văd mai bine”. Coperta este creație a artistului Roy Nachum, a explicat ulterior Rihanna pe contul său de Instagram.

Încă nu există o dată oficială de lansare a noului album, dar artista a scris pe contul său că “va fi în curând”. Se așteaptă ca ‘Anti’, titlu pe care l-a ales pentru spiritul său rebel și pentru că îi place să facă lucrurile pe dos, după cum a explicat chiar ea, să includă piese ca ‘American Oxygen’ și ‘Bitch Better Have My Money’.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here