luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIRihanna a lansat la Paris, în scopuri caritabile, o colecţie de tricouri

Rihanna a lansat la Paris, în scopuri caritabile, o colecţie de tricouri

Rihanna a lansat joi, la Paris, o colecţie de tricouri în ediţie limitată, imprimate cu imaginea sa, fondurile din vânzarea acestora fiind destinate fundaţiei umanitare a cântăreţei, „Clara Lionel”.

Rihanna

„Acţiunea cea mai urgentă este de a finaliza utilarea unei clinici din Barbados, unde vor fi trataţi bolnavii de cancer”, a spus cântăreaţa, originară din această insulă din Caraibe.

Pentru lansarea colecţiei sale de tricouri, Rihanna a colaborat cu compania Hard Rock International, care i-a înmânat, joi, un cec în valoare de 200.000 de dolari pentru fundaţie. „Banii vor fi bine folosiţi. Nu avem niciodată destui bani pentru cauzele care merită”, a adăugat Rihanna.

La întrebarea unui jurnalist dacă artista R&B intenţionează să se lanseze în lumea modei, Rihanna a sugerat că această colecţie nu va fi singura: „Fac lucrurile cu pasiune, iar moda este una dintre pasiunile mele. Pare un clişeu, dar este adevărat. O să mă implic în acest domeniu şi voi face lucrurile cu toată seriozitatea”.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.