Rihanna: „Cumpăr mai ales din secțiunea pentru bărbați”

Cântăreața în vârstă de 31 de ani – care și-a lansat propria casa de moda in mai 2019 – a avut ca inspiratie pentru stilul abordat pe Lena Waithe (starul din serialul Netflix „Master of None”). De asemenea, a recunoscut că apreciaza design-ul „non-binar” (unisex).

Solicitată să numească o celebritate pe care i-ar plăcea să o imbrace, Rihanna a declarat: „Lena Waithe. O iubesc. Îmi place atitudinea ei, este atât de inteligentă, este atât de talentată, dar stilul ei este ceea ce respect cu adevărat, pentru că prefera variante non-binare și imi place”.

Fenty (dupa numele cantaretei – Robyn Rihanna Fenty) este o noua casa de moda a gigantului din fashion LVMH (Louis Vuitton & Moët Hennessy), brandul fiind centrat si dezvoltat de Rihanna, care de-a lungul timpului a mai colaborat cu LVMH pe zona de beauty.

Asta înseamnă cu adevărat Fenty, avem o mulțime de stiluri unisex. Cumpăr mai ales din secțiunea pentru bărbați, așa că atunci când îmi fac hainele, am mereu în minte ca vreau ca și bărbații să-mi aprecieze creațiile.”

Rihanna a recunoscut că a fost placut surprinsă cand a primit sprijin pentru proiectul ei de modă de la colegii de breasla. A declarat pentru „Entertainment Tonight”: „… Mă simt așa „Uau!”…  Să văd celebritățile care s-au dus la magazin sau online, și au cumpărat – mă face să mă simt grozav cu adevărat. Pentru că sunt una dintre acele celebrități care atunci când văd ceva care îmi place, pur și simplu merg să cumpăr.

„Sa fiu sustinuta de colegi este un lucru foarte important pentru mine”, a rezumat artista nascuta in Barbados.

Intre timp, Cardi B a numit-o anterior pe Rihanna drept un „fashion icon”. Vedeta rap, în vârstă de 27 de ani, a recunoscut că stilul ei este inspirat din recomandarile si preferintele unor vedete precum Rihanna, Lady Gaga, Missy Elliot și Jennifer Lopez.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.