Ritualul Iannei Novac înainte de fiecare concert

12 ani de când se află în lumina reflectoarelor şi sute de spectacole, cam aşa poate fi rezumată în câteva cuvinte cariera Iannei Novac. Chiar dacă a cântat de nenumărate ori în faţa publicului, soprana are şi acum aceeaşi emoţie atunci când urmează să susţină un recital, fiecare moment artistic fiind pregătit din timp până în cel mai mic detaliu.

ritual ianna novac

Şi, pentru că fiecare spectacol este la fel de important, frumoasa cântăreaţă are grijă ca întotdeauna să se prezinte în faţa fanilor în cea mai bună formă. Încă de când s-a lansat în lumea muzicală din România, Ianna şi-a făcut un ritual pe care îl respectă cu sfinţenie. Astfel că, înainte de a urca pe scenă, artista îşi dedică o zi întreagă pentru a se pregăti: face meditaţii şi vocalize.

„Publicul care vine să mă vadă în concerte este cel mai important pentru mine, aşa că merită tot ce este mai bun. Atunci când am de susţinut un concert, îmi iau o zi liberă înainte, în care nu fac altceva decât să mă pregătesc pentru marele moment: studiez, fac vocalize, exerciţii fizice, meditaţie, iar apoi îmi fac bagajul şi mă asigur că ţinuta de scenă este perfectă. Când termin cu totul, mă inundă o bucurie imensă, bucuria aceea specifică scenei“, a mărturisit soprana.

Şi, pentru că aspectul fizic nu trebuie nici el neglijat, Ianna Novac acordă o mare atenţie modului în care arată. Secretul frumuseţii ei? Folosirea produselor cât mai naturale.

„Cred că este foarte important să am grijă de mine, orice femeie ar trebui să facă asta. Îngrijirea mea se bazează pe produse cât mai naturale, pe care le fac chiar eu sau le cumpăr. Uleiul de măsline folosit la masaj este doar un exemplu. În plus, beau ceai negru cu bergamotă pentru a avea energie. Cred că ăsta e cel mai bun exerciţiu pentru un tonus de zile mari“, a dezvăluit artista.

Citeste si despre:

Cât costă biletele la Ziua lui Ștefan! Connect-R pregătește cel mai tare concert aniversar pe 9 iunie!
Martin Garrix, David Guetta si Armin van Buuren revin la UNTOLD in acest an
Peste 4,2 milioane euro atrasi in comunitatea locala de festivalul Massif din Poiana Brasov
Ilinca Băcilă in juriul la Festivalul de Muzică „Glasul Valahiei 2023” în aprilie, la Amfiteatrul „George Enes...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here