Robert, campion mondial la arte marțiale mixte, recreează o scenă din „Matrix“, în marea finală „Next Star“

Joi seara, de la ora 20.30, la Antena 1, Robert Hu (14 ani, din București), campion mondial la kempo – arte marțiale mixte, recreează o spectaculoasă scenă din “Matrix”, în marea finală “Next Star”. Și îi va impresiona cu momentul său pe jurații Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa și CRBL, care-l aseamănă deja cu Jet Li și Jackie Chan.

Gabriela Arsenie

“O bătaie pe care o vezi doar în filme, însă fără duble sau posibilitatea de a truca. El ne-a redat niște secvențe de film live!”, a spus entuziasmat Dorian Popa. “Dacă se vor face filme de acțiune în România este câștigat! Dacă nu, poate le va face afară. Îi prevăd o carieră de cascador și actor de filme de acțiune”, adaugă CRBL.

Robert Hu, puștiul cu mamă româncă și tată chinez, practică artele marțiale de la vârsta de doi ani și opt luni, iar la cinci ani participa deja la primul campionat mondial.

Dacă Robert Hu va fi ales câștigătorul acestui sezon, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 12 mai, de la ora 20.30, în marea finală “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here