miercuri, iulie 24, 2024
AcasăȘTIRIRoman de la Zdob și Zdub a dezvăluit că este bunic

Roman de la Zdob și Zdub a dezvăluit că este bunic

Este renumit pentru exuberanța de care dă dovadă de fiecare dată când urcă pe scenă, iar sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 13.00, solistul trupei Zdob și Zdub îi povestește Florentinei Fântânaru, la „Dincolo de aparențe”, cum se desfășoară viața lui atunci când nu este în lumina reflectoarelor.

roman zdob zdub bunic

„Înțeleg acum că viața trece foarte repede”, declară Roman, care este foarte preocupat să afle cât mai multe despre istoria familiei sale, despre strămoșii lui. Talentul lui a fost moștenit de la mamă, care cânta, printre altele, și operă.

„Îmi pare foarte rău că nu am înregistrat o piesă împreună cu mama, într-un studio. Ea a plecat, nu de mult, și a fost un moment foarte trist din viața mea”, mărturisește artistul.

Tot sâmbătă, telepectatorii Antena Stars vor afla că Roman este deja bunic! „Soția mea are o fată de 25 de ani. Eu sunt deja bunel. Mă simt extraordinar, vârsta n-are importanță”, povestește amuzat Roman, care se declară foarte fericit cu viața lui, atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.