Ruby, atac la Iulia Albu: „E doar un măscărici, nu are haz“

Iulia Albu este implicată într-un nou scandal monden, după ce a afirmat despre Ruby că s-a deghizat într-un pitic de grădină cu mantie la lansarea videoclipului „Bună, ce mai zici“.

ruby atac iulia albu mascarici

Ruby i-a răspuns Iuliei Albu printr-un material postat pe blogul personal, afirmând că fosta soţie a lui Mihai Albu nu este luată în serios de nimeni pentru job-ul pe care îl are: critic de modă.

„Încearcă să ascunda faptul că e doar un măscărici plătit de o staţie TV pentru a ataca oameni şi a face rating. Nu are niciun haz. Nu spune nici măcar o glumă bună. Are nişte încercări de umor la care râde doar ea. Apoi, ţinutele, machiajele… Aici sigur are nişte argumente că ţinuta ei este inspirată din vreun curent obscur pe care noi nu-l înţelegem. Faza cu găina… Găina e de acord să fie în preajma Iuliei?

În apărarea mea vreau să spun că nu m-am deghizat în pitic de grădină cu mantie, ci în Batman pitic. Mi se mai spune şi micuţul Bruce Wayne. Poate te luăm şi pe tine într-o producţie, să-l joci pe The Joker, că văd că tot te pregăteşti cu machiajul ăla“, a scris Ruby pe blogul ei personal.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here