luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIRuby, despre relaţia cu Dorian Popa: „E fratele meu, nu suntem împreună“

Ruby, despre relaţia cu Dorian Popa: „E fratele meu, nu suntem împreună“

În ultimele luni, în presa tabloidă au apărut zvonuri potrivit cărora Ruby şi Dorian Popa ar forma un cuplu, deoarece sunt mult prea apropiaţi.

ruby dorian relatie prietenie

Odată cu lansarea noii lor piese, „Bună, ce mai zici“, Ruby a pus capăt speculaţiilor şi a afirmat că este foarte apropiată de Dorian Popa, dar că relaţia lor nu este una de iubire, ci de prietenie.

„Dorian Popa e fratele meu, unul dintre cei mai sufletişti oameni pe care i-am cunoscut, şi suntem foarte apropiaţi. Ne-am înfrăţit în Africa şi ne înţelegem mai bine acum decât la început. Facem treabă bună împreună. Şi nu, nu suntem împreună, că tot aud din ce în ce mai des că aş avea o relaţie cu el“, a spus Ruby.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.