S-a lansat noua Cutiuţă Muzicală, „Colecţia Cântece de iarnă“

Proiectul “Cutiuţa Muzicală”, coordonat de Liliana Ştefan şi produs de MediaPro Music, special conceput pentru cei mici, revine cu un nou album, “Colecţia Cântece de iarnă”, perfect pentru Sărbători!  

Cutiuta Muzicala
Cele şapte vedete ale căror voci apar pe acest nou material discografic sunt Loredana Groza, Dan Bittman, Monica Anghel, Andra, Oana Sârbu, Anca Turcasiu şi Malina Olinescu.

Noua Cutiuţă Muzicală conţine opt cântecele: “Moş Crăciun vine-n oraş”, “Săniuţă”,  “Omul de zăpadă”, “Moş Crăciun mai stai un pic”, “Moş Crăciun cu plete dalbe”, “Crăciunul a venit”, “Tu steluţă străluceşti”, “Astăzi s-a născut Hristos”. Pentru colindul “Moş Crăciun vine-n oraş”, partea de backing vocals a fost asigurată de corul de copii Urban Kids.

Orchestraţiile au fost realizate de Ionuţ Grigore, iar de înregistrări şi mixaj a fost responsabil George Nemeznic (VirtualArt Studio).

Proiectul “Cutiuţa Muzicală” a debutat acum 13 ani şi a devenit în scurt timp cel mai puternic brand de pe piaţa muzicală românească, care se adresează deopotrivă copiilor şi părinţilor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here