marți, iunie 18, 2024
AcasăȘTIRIS-au pus în vanzare abonamentele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2014

S-au pus în vanzare abonamentele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2014

Miercuri, 13 noiembrie, s-au pus în vânzare abonamentele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2014, prima ediţie a festivalului ce se va desfăşura la Palatul Mogoşoaia.

Bestfest 2014

În perioada early bird, abonamentele vor fi disponibile la preţul de 159 de lei, urmând ca după confirmarea primelor nume din programul ediţiei 2014, acestea să poată fi achiziţionate cu 189 de lei, respectiv 229 de lei în zilele de festival.

Cea de-a opta ediţie B’ESTFEST se va desfăşura într-o nouă locaţie, pe domeniul Palatului Mogoşoaia, păstrând însă acelaşi tipar inaugurat în 2011, odată cu mutarea la iarbă verde.

Ediţia 2014 va avea loc în perioada 31 iulie – 2 august, abonamentele fiind disponibile momentan exclusiv online, pe www.myticket.ro. În perioada următoare, acestea vor putea fi achiziţionate şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi de la casa de bilete a Sălii Palatului.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.