S-au pus în vânzare biletele pentru concertul Julio Iglesias de la Mamaia

Fără nicio ezitare, cel mai bine vândut artist latino al tuturor timuprilor, Julio Iglesias, a acceptat invitaţia organziatorilor de a concerta în vara acestui an la Summerland Mamaia.

Julio IglesiasConvins de faptul că aceasta este singura staţiune de pe litoralul românesc unde au loc cele mai intense petreceri din sezonul estival, ziua de 19 iulie va fi marcată de un concert de excepţie, susţinut în manieră interpretativă inconfundabilă a celebrului latino lover.

Deşi până la întâlnirea publicului cu Julio Iglesias, mai sunt aproximativ 5 luni, admiratorii nerăbdători din Constanţa au transmis agenţiei VreauBilet.ro numeroase solicitări în legătură cu punerea în vânzare a biletelor. Prin urmare, cei interesaţi sunt îşi pot procura biletele din timp, tocmai pentru a beneficia de cele mai bune locuri.

Începând de pe 12 martie 2014, biletele pentru concertul Julio Iglesias de la Summerland Mamaia au fost puse în vânzare, şi pot fi achiziţionate la preţuri diferite în funcţie de categoriile de loc şi sectoare. Preţul de pornire al acestora fiind de 115 RON, iar cele mai scumpe (zona VIP) ajungând până la 285 RON. Acestea se pot cumpăra atât de pe platformele online, precum şi de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here