SAGA Festival anunță parteneriat cu Tarom și prețuri speciale la biletele de avion pentru festivalieri

SAGA Festival face echipă cu Tarom pentru a le oferi festivalierilor prețuri speciale și garantate la biletele de avion, spre și dinspre București, din perioada 8-14 septembrie.

Cei care vor călători în capitala României din mai multe orașe în care Tarom operează atât la nivel național, cât și la nivel internațional, vor avea parte de zboruri la prețuri mai accesibile decât cele achiziționate în condiții obișnuite.

Cursele naționale care beneficiază de ofertă sunt: Timișoara, Cluj, Oradea, Baia Mare, Suceava, Iași și Satu Mare. Cursele internaționale sunt: Amsterdam, Roma, Paris, Frankfurt, Munchen, Madrid, Barcelona, Londra, Praga, Viena, Salonic și Atena.

Prețurile și condițiile de călătorie sunt disponibile pe site-ul www.tarom.ro. Cei care și-au cumparat deja un bilet la SAGA pot beneficia de prețurile speciale la biletele de avion folosind codul #FLYTOSAGA, în perioada 8-14 septembrie, în limita locurilor disponibile.

Pentru a putea avea acces în festival, publicul va trebui să prezinte la intrare una dintre opțiunile de mai jos:

  • un test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore
  • un test antigen negativ, nu mai vechi de 24 de ore
  • un cerificat de imunizare pentru cei ce au trecut prin boală, nu mai vechi de 6 luni
  • un certificat digital de vaccinare

SAGA Music Festival, primul festival de muzică electronică din București, va avea loc pe 10, 11 și 12 septembrie, la ROMAERO, și pregătește o serie de experiențe de neuitat pentru festivalieri și un line-up format din unii dintre cei mai mari artiști din lume.

Line-up-ul include nume sonore, peste 100 de artiști din muzica electronică și nu numai. Pe scena principală vor urca Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Masked Wolf, Mike Williams, Morten, Nervo, Nicky Romero, Oliver Heldens, Regard, Robin Schulz, Salvatore Ganacci, SICKICK, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, INNA, Antonia și Grasu XXL.

Abonamentele pentru SAGA Festival pot fi achiziționate de pe site-ul sagafestival.com.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.