Sam Smith a lansat albumul „The thrill of it all“

După succesul primului album, “In The Lonely Hour”, lansat în 2014, Sam Smith a revenit cu cel de-al doilea album din carieră, “The Thrill of it All”.

Sam SmithDintre cele 10 piese de pe album, Sam a extras single-ul “Too Good At Goodbyes”, care a ajung rapid în topul Billboard Hot 100, dar şi pe primul loc în chart-urile Spotify şi iTunes şi a devenit al şaselea single Sam Smith care ajunge no 1.

Ulterior artistul a surprins publicul cu piesa “Pray”, iar fanii care au comandat albumul, primeau instant piesa.

Şi de această dată, Sam Smith a colaborat pe partea de producţie cu bunul sau prieten Jimmy Napes, dar şi cu Timbaland, Malay, Jason “Poo Bear” şi Stargate. Mai mult, albumul include şi o colaborare cu artista YEBBA pentru piesa “No peace”.

Smith a anunţat deja şi un turneu de promovare în America de Nord, care va începe pe 18 iunie în Toronto şi va ajunge în numeroase oraşe.

A trecut ceva timp de la primul album al artistului, iar până în prezent Sam Smith a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi artişti la nivel mondial, cu peste 12 miliarde de unităţi vândute şi o listă impresionantă de premii, printre care un Academy Award, un Golden Globe, 3 Brit Awards şi 4 Grammy-uri.

The thrill of it all – Standard edition

1. “Too Good at Goodbyes”
2. “Say It First”
3. “One Last Song”
4. “Midnight Train”
5. “Burning”
6. “Him”
7. “Baby, You Make Me Crazy”
8. “No Peace” (featuring YEBBA)
9. “Palace”
10. “Pray”

The thrill of it all – Special edition bonus tracks

11.”Nothing Left for You”
12.”The Thrill of It All”
13.”Scars”
14.”One Day at a Time”

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here