Sarah Brightman, concert la Sala Palatului, pe 28 octombrie

Superstarul internațional Sarah Brightman concertează pe 28 octombrie, la Sala Palatului din Capitală. Show-ul din România face parte din turneul mondial “Dreamchaser”, început în 2013 și care urmează să însumeze peste 100 de concerte pe 5 continente.

Sarah BrightmanBucureștiul va străluci pe 28 octombrie într-o producție grandioasă, susținută de Sarah Brightman împreună cu propria orchestră formată din 30 de muzicieni.

Sarah Brightman debordează de pasiune, creativitate și dorința de a-și depăși limitele. Albumul “Dreamchaser” este inspirat de antrenamentele pentru misiunea în spațiu pe care Sarah o pregătește pentru 2015. Artista intenționează să cucerească și lumea nepământeană, devenind prima artistă care va înregistra un cântec în spațiu.

Publicul din România va călători în univers împreună cu Sarah Brightman, de-a lungul unui spectacol emblematic. “Dreamchaser” este un show complex, modern, spectaculos. Vocea angelică a sopranei, care depășește 3 octave, ținuta sa regală și efectele speciale îl vor purta pe spectator aievea în lumea viselelor ce se pot realiza dacă vei crede în ele. “Vânătorul de vise” – titlul concertului în traducere – va deveni oricare dintre cei prezenți la eveniment, pe parcursul unui show în care fiecare piesă este o poveste.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Național, Librăriile Humanitas, Adevărul, Cărturești, Stația de Metrou Unirii 1, Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Magazinele Diverta, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și online pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, iabilet.ro, blt.ro, eventim.ro, bilet.ro.

În funcție de categorie, prețul unui bilet este de: 500 de lei – categoria VIP, 350 de lei –categoria I, 250 de lei – categoria a II-a, 150 de lei – categoria a III-a, 100 de lei – categoria a IV-a.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here