Schiller, despre noul său material discografic: „«Future» este un album optimist“

Schiller, artistul german de muzică electronică denumit şi “The God of Sound”, ne descrie în câteva rânduri noul său material, apărut anul acesta în diferite variante ultra deluxe şi vinyl. Nu trebuie să uităm că “Geniul muzicii electronice” va concerta pentru prima dată pe tărâm autohton, pe data de 22 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti, evenimentul făcând parte din noul turneu al compozitorului.

Schiller“Fiecare piesă e ca şi cum ţi-ai imagina un film, întreg albumul te poate duce cu gândul la coloana sonoră a unei pelicule în care te regăseşti, în care poţi simţi “Paradisul”. Este nou, este emoţional, optimist, pe alocuri mistic; este liniştitor, este un nou material care te va determina să pluteşti. Vei fi furat de val ascultându-l, te vei simţi bine, e ca şi cum îl cunoşti, e muzica ta. “Future” este un nou produs discografic pe care îl poţi asculta când te întorci acasă de la job, de la şcoală. Te aşezi pe canapea, îţi pui căştile, te relaxezi şi te plimbi prin lumea imaginată de tine”, a declarat Schiller pentru German Quality Entertainment.

Impresionant şi explorator în zona sa de experiment muzical, concertul Schiller va începe de la ora 20.00 şi îţi va oferi un show ce te va extazia!

Pe acest nou produs discografic, de altfel şi primul ce are un titlu în limba engleză, Schiller a colaborat cu numeroase vocaliste, printre care: Kêta, Arlissa, Emma Hewitt, Samu Haber, Sheppard Solomon, Maggie Szabo, Cristina Adriana Scabbia-cunoscută din Lacuna Coil, Tawgs Salter şi celebra actriţă Sharon Stone, ce a scris versurile piesei “For You”. Future a sărit direct pe locul 1 în Germania în prima săptămâna de la apariţie.

Bilete se găsesc în presale la preţul de 199 lei. Acestea pot fi achiziţionate online de pe eventim.ro şi magazinele afiliate.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here