Schimbare de locaţie pentru concertul Julio Iglesias de la Galaţi

Concertul artistului Julio Iglesias de la Galaţi, anunţat iniţial la Stadionul Siderurgistul, se mută la Stadionul DUNĂREA, locaţie recomandată pentru acustică favorabilă unui concert de acest gen.

Julio IglesiasAceastă schimbare le va asigura spectatorilor un sound calitativ, corespunzător cerinţelor tehnice impuse de producătorii show-ului şi, în acelaşi timp, va îmbunătăţi vizibilitatea locurilor alocate tuturor categoriilor de bilete. Organizatorii îi asigură pe cei care au cumpărat deja bilete că vor beneficia de cele mai bune locuri corespunzătoare categoriilor de preţ din noua locaţie.

Datele concertului şi preţurile biletelor rămân neschimbate, acestea putând fi achiziţionate în continuare de la Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi, Teatrul Muzical “Nae Leonard”, agenţia de turism Galtour Galaţi şi la infodesk Shopping City Galaţi precum şi online prin www.vreaubilet.ro la preţuri cuprinse între 125 Ron şi 225 Ron.

Julio Iglesias, cel mai iubit artist latin al tuturor timpurilor va putea fi aplaudat la Galaţi în data de 20 iulie, cu începere de la orele 20:30.

Julio Iglesias, cântăreţul legendar denumit de “The Guardian” “un maestru fermecător cu limba de aur”, la ultimul concert susţinut în Marea Britanie în anul 2003, aparţine elitei superstarurilor internaţionale a căror popularitate trascende frontierele şi barierele culturale.

Într-adevăr, Julio Iglesias este singurul vocalist care cântă în 14 limbi, de la limba natală spaniolă până la alte limbi romantice, precum franceză, italiană şi portugheză, germană şi engleză, dar şi japoneză, indoneziană şi tagalog. Guinness World Records a recunoscut această realizare unică şi i-a atribuit statutul de cel mai bine vândut artist latin de sex masculin din lume, cu un premiu special obţinut în China anul trecut.

La începutul anilor 80, Julio Iglesias a devenit un adevărat fenomen global pentru hiturile “Quiereme Mucho”, şi “Amor and Hey!”. În 1982, artistul a susţinut 40 de concerte sold out în Las Vegas, iar în anul următor 5 nopţi consecutive la Royal Albert Hall, cea mai faiomoasa sală de concerte din Londra, locaţie în care se va reîntoarce săptămâna aceasta pentru alte două concerte sold out.

Julio Iglesias este cu adevărat un talent incomparabil, ale cărui melodii de dragoste încântă vieţile a sute de milioane de oameni de peste 45 de ani. Publicul din Galaţi va fi privilegiat, şi va beneficia de un repertoriu special, ce va cuprinde cele mai cunoscute melodii.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here