sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăȘTIRISe pregăteau de nuntă, dar s-au despărțit. What's Up și iubita lui...

Se pregăteau de nuntă, dar s-au despărțit. What’s Up și iubita lui nu mai locuiesc împreună

La sfârșitul anului trecut, cântărețul What’s Up își cerea iubita de soție, în direct la „Happy Hour“, iar nunta urma să aibă loc în această lună.

what's up si simina iubita lui

Din câte se pare, planurile artistului au fost date peste cap de succesul răsunător pe care el l-a înregistrat în ultimul an. Din cauza concertelor foarte dese pe care le-a avut, relațiile dintre el și Simina, iubita lui, s-au răcit, iar What’s Up a anunțat, tot în direct la televizor, că nunta nu va mai avea loc. Mai mult de atât, cântărețul a dezvăluit faptul că el şi Simina nu mai locuiesc împreună, însă au rămas în relaţii foarte bune, chiar de prietenie.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.