Seară românească şi multe surprize în prima gală live „X Factor“

Mulţi au fost, puţini au rămas. Dintre sutele de concurenţi prezenţi la audiţiile cu juriul pentru cel de-al patrulea sezon al super show-ului „X Factor”, doar câţiva dintre aceştia vor avea ocazia să performeze în galele live.

banica brenciu delia copyright Gabriela Arsenie-Antena1_110714_XF4 auditii_0070

Emoţiile cresc cu fiecare clipă, iar tensiunea şi adrenalina atinge cote maxime odată cu pregătirile pentru prima gală, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Începând din această săptămână, cei nouă finalişti aleşi de către juraţi la finalul bootcampului, dar şi cei trei concurenţi-surpriză, pe care telespectatorii îi vor descoperi chiar în această seară, vor intra într-o luptă dură, la finalul căreia doar unul dintre ei va pleca acasă cu marele trofeu şi, bineînţeles, cu premiul în valoare de 100.000 de euro.

Şi în acest an, pentru a le susţine performanţa şi pentru a le oferi un cadru deosebit, în care să se simtă deja învingători, a fost construit un decor de excepţie demn de un adevărat spectacol, aşa cum vor fi toate cele patru gale live ale super show-ului.

În această seară, Monica Sannino, Adina Răducan, Cristian Goaie, Nicoleta Nucă, Alexandra Crişan, Alex Florea, Trupa 69, Trupa Contrast, R-Twins, dar şi cei trei concurenţi-surpriză, pe care juraţii îi vor anunţa chiar în această seară, duc spectacolul la un alt nivel, în prima gală live a show-ului „X Factor”, dedicată în întregime muzicii româneşti. Printre surprizele pe care echipa le-a pregătit telespectatorilor se numără un super recital Ştefan Bănică, dar şi câteva momente muzicale inedite, pe care nimeni nu s-ar fi aşteptat vreodată să le descopere.

Rock-starul Bănică va interpreta în această seară melodia colegei sale de juriu, „Pe aripi de vânt”, diva Delia îi va surprinde pe telespectatori cu piesa „Hello”, a showmanului Brenciu, în vreme ce acesta va face spectacol pe acordurile piesei „Toată lumea dansează”, a lui Ştefan Bănică.

Tot în această seară, juraţii vor putea fi descoperiţi într-o altă ipostază inedită, întrecându-se într-o cursă nebună, la bordul unor bolizi de lux, cu sute de cai putere.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here