Șerban Copot a decis ca soția lui să nască la stat. Află de ce!

În timp ce multe vedete din România aleg să nască în clinici particulare, contra unor sume de 2000 și chiar 3000 de euro, există persoane publice care au încă încredere în instrituțiile medicale de stat și în experiența medicilor de acolo.

Serban Copot - Cununie civilaEste și cazul lui Șerban Copoț, solistul trupei Animal X și co-prezentatorul emisiunii iUmor de la Antena 1, care a ales, alături de soția lui, ca cei doi copii ai lor să vină pe lume la maternitatea Giulești, așa cum se întâmplă în cazul celor mai multe familii din București.

Șerban a povestit pe blogul personal cum a ajuns să cântărească foarte bine alegerile pe care le face în viață și să nu ajungă să arunce cu banii pe fereastră sau, mai rău, să se îndatoreze la bănci prin împrumuturi.

Șerban recunoaște că totul a pornit de la perioada dintre anii 2005 și 2009 când, din pricina unor probleme financiare, a ajuns să aprecieze lucrurile simple din viață și a învățat să fie o persoană mult mai calculată.

“Nu am vorbit niciodată de acest lucru în spațiul public, dar, în perioada în care am stat departe de lumea mondenă (între 2005 și 2009), m-am confruntat cu un impas financiar care a avut însă și efectul său pozitiv: m-a maturizat, m-a adus cu picioarele pe pământ și m-a făcut să apreciez viața mai presus de ifose și bling-bling-uri. În anii ce au urmat lucrurile s-au stabilizat din punct de vedere financiar și acum, privind în urmă, sunt bucuros că am ajuns să mă bucur de toate lucrurile simple din viață, ce nu țin de aspectele materiale. Am învățat, spre exemplu, să nu arunc cu banii aiurea și să fac alegeri inteligente. În prezent, conduc o masină normală, nu foarte scumpă, merg cu bicicleta, am o casa normală, o familie normală și trăiesc o viață normală. Iubesc această filozofie de viață care nu mă pune într-o bulă existențială și îmi permite să vorbesc lejer și sincer atât cu vânzătoarele din piață, cât și cu un ambasador sau eu știu ce personaj mai prețios. Iubesc oamenii și oamenii mă iubesc înapoi”, își începe artistul mărturisirea pe serbancopot.ro.

Artistul continua spunând că, desi și-ar fi permis să plătească mii de euro la o clinică privată, a decis, alături de soția lui, ca venirea pe lume al celui de-al doilea copil al său să aibă loc la Maternitatea Giulești, în grija medicului care a urmărit, în ultimele luni, sarcina.

“Zilele trecute am fost întrebat de ce a ales Roxana să nască la un spital de stat. Decizia i-a aparținut ei întrucât a vrut să nască asistată de doctorul care i-a urmărit sarcina. Pur și simplu acesta a fost cel mai important aspect. Desigur, și aspectul financiar a contat. Știu, dă bine să spui că ai nascut la privat, în condiții de hotel, să ai posibilitatea să asiști la naștere și multe alte detalii care, bineînțeles, și costă. Și costă destul de mult. Mulțumesc lui Dumnezeu, am posibilitatea să fac acest efort financiar, însă nu am apelat la o clinica particulară. Desigur, sistemul medical românesc este criticabil din multe unghiuri, dar, vă spun, Roxana a născut până acum de două ori la stat și nu am avut ce să le reproșez celor de la Maternitatea Giulești. Doctorii s-au purtat exemplar, asistentele la fel, condițiile au fost mai mult decât decente, soția s-a simțit în siguranță, iar acestea sunt cele mai importante lucruri pentru mine. Ca să fiu sincer până la capăt, nu știu în ce măsură a contat faptul că sunt persoană publică în relația cu ei, dar îmi doresc cu mâna pe inimă ca lucrurile să decurgă așa în acea maternitate cu orice pacient”, a scris Șerban Copoț pe blogul lui.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here