Șerban Copoț a regizat spectacolul de Crăciun de la o grădiniță

Șerban Copoț, solistul trupei Animal X, a regizat și a scris scenariul unui spectacol pus în scenă la grădinița Little Genius din București. Artistul, care a lansat inclusiv cărți și melodii pentru copii, a gândit și a pus în scenă o scenetă amuzantă în care au jucat părinții copiilor, cei mici fiind, de această dată, spectatori.

serban-copot-regizor

“Ideea acestui spectacol s-a construit în jurul conceptului de părinti care se transformă în copii în așteptarea moșului. Atmosfera trebuia să fie comică, festivă, relaxată ca de sărbători. Am decis ca piesa centrală să fie bradul, care va fi împodobit pe parcursul acestei mici scenete, iar, în mod evident, apogeul, Moș Crăciun. Am folosit 5 melodii specifice sezonului, am facut câteva dialoguri și așa s-a născut prima mea scenetă. Este prima oară când particip la un spectacol în calitate de regizor și scenarist (când spun asta sună așa pompos) și trebuie să recunosc că am avut și eu emoțiile mele. Nu mai vorbesc despre emoțiile găștii de părinti-actori care repetau replicile până în ultima clipă a intrării în scenă”, povestește Șerban Copoț pe blogul său.

La finalul piesei a avut loc o întâmplare care i-a făcut pe cei din sală să lăcrimeze de emoție: după ce părinții s-au așezat la somn, în jurul bradului, fetița de 1 an a unui cuplu a coborât în scenă pentru a se așeza să doarmă, alături de tatăl ei, pe aceeași pernă.

“Cel mai frumos moment al serii a fost atunci când o mogâldeață de un an a urcat pe scena târâș-grăbis ca să faca nani alături de tăticul ei. Toată sală s-a topit de cât de dulce a fost“, a încheiat artistul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here