Șerban Copoț gătește ca un chef de Crăciun! Iată ce rețete spectaculoase are în plan

Șerban Copoț este priceput nu doar la muzică și la scris cărți pentru copii, ci și la gătit. Artistul din trupa Animal X va pregăti de Crăciun mai multe rețețe, care mai de care mai delicioase și mai spectaculoase.

Serban-Copot-Craciun

„Anul acesta petrecem sărbătorile și Revelionul acasă, în București, ținând cont că Roxana, soția mea, este însărcinată. Vom avea și oaspeți, așa că am început deja pregătirile pentru a-i servi cu fel și fel de preparate delicioase. Mă gandesc să fac o ceafă de porc la tavă, cu sos de mere și stafide, aș găti și niște prepelițe umplute cu unt și mirodenii, calcan prăjit, salate cu și fără carne, poate și niște sarmale. Îmi plouă în gură numai când vorbesc despre planuri. Trebuie să am grijă și de cei care nu mănâncă cărnuri grele, deci salatele vor fi bogate în semințe de chia, dovleac, nuci de toate felurile, iar peștele și brânzeturile vor completa meniul. Budinca de chia am înțeles că este senzațională, deci am de gând să o experimentez anul acesta. Tedi, băiețelul meu, îmi va fi ajutor, deci va fi o aventură pe cinste. Vă invit pe blogul meu, serbancopot.ro, unde o să vă țin la curent cu rețete și fotografii”, spune solistul.

Pentru Șerban Copoț, atmosfera feerică a sărbătorilor de iarnă a început cu două săptămâni în urmă, odată cu repetițiile pentru primul spectacolul pe care l-e regizat și l-a scris, spectacol pus în scenă la o grădiniță din București.

“Ideea acestui spectacol s-a construit în jurul conceptului de părinti care se transformă în copii în așteptarea moșului. Atmosfera trebuia să fie comică, festivă, relaxată ca de sărbători. Am decis ca piesa centrală să fie bradul, care va fi împodobit pe parcursul acestei mici scenete, iar, în mod evident, apogeul, Moș Crăciun. Am folosit 5 melodii specifice sezonului, am facut câteva dialoguri și așa s-a născut prima mea scenetă. Este prima oară când particip la un spectacol în calitate de regizor și scenarist (când spun asta sună așa pompos) și trebuie să recunosc că am avut și eu emoțiile mele. Nu mai vorbesc despre emoțiile găștii de părinti-actori care repetau replicile până în ultima clipă a intrării în scenă”, povestește Șerban Copoț pe blogul său.

La finalul piesei a avut loc o întâmplare care i-a făcut pe cei din sală să lăcrimeze de emoție: după ce părinții s-au așezat la somn, în jurul bradului, fetița de 1 an a uneia dintre a coborât în scenă pentru a se așeza să doarmă, alături de tatăl ei, pe aceeași pernă.

“Cel mai frumos moment al serii a fost atunci când o mogâldeață de un an a urcat pe scena târâș-grăbis ca să faca nani alături de tăticul ei. Toată sală s-a topit de cât de dulce a fost! Puteți urmări sceneta pe pagina mea de Facebook https://www.facebook.com/serbanmcopot. Vă mulțumesc, dragi părinti, că ați fost așa de deschisi și de deosebiți!”, a scris artistul pe blogul său.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here