Șerban Copoț, provocat să facă un salt acrobatic pe scena „iUmor“

Duminică, 30 octombrie, scena iUmor va fi invadată de forțele Răului și ale Binelui, cavaleri Jedi, Darth Vader și Yoda în persoană.

iUmor

Și pentru că Forța va fi de partea lor, aceștia vor executa niște numere de acrobație unele mai dificile ca altele. „Eu mă bucur foarte mult ați venit cu numărul ăsta pentru că simt că mi-am luat banii înapoi de pe ultimul film, Războiul stelelor”, le va spune Cheloo, încântat.

Momentul în care prezentatorul emisiunii, Șerban Copoț, va fi invitat să se alăture acrobaților și să facă un salt alături de ei va crea însă panică în rândul celor trei jurați, dar și al spectatorilor din sală.

Șerban Copoț va fi la rândul lui încremenit de spaimă, așa că toată lumea va aștepta cu sufletul la gură să vadă dacă Forța este și cu el. Cât de bine se va descurca prezentatorul și de ce Cheloo îi va spune lui Bendeac „Tu ești moartea petrecerii în sezonul al II-lea”, telespectatorii vor afla duminică seara de la ora 20.00, când Antena 1 difuzează cea de-a cincea ediție din acest sezon a emisiunii iUmor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here