sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăȘTIRIȘerban Copoț scrie a doua carte pentru copii

Șerban Copoț scrie a doua carte pentru copii

Şerban Copoț, pe care telespectatorii Antenei 1 îl pot vedea sâmbăta, de la ora 20.00, la „Te cunosc de undeva“, lucrează deja la de-a doua carte pentru copii. Liderul trupei Animal X a debutat în postura de autor de cărți pentru copii la finele anului trecut, când a lansat “Toi Patoi și Moș Crăciun”.

serban copot carti copii

“Am ajuns la o treime din cum cred că va arăta cartea la final. Am idei pentru trei cărți și un scenariu de film, dar încerc să o iau încet. Necesită foarte mult timp și puținul care îmi rămâne trebuie să-l împart cu cel mic. Tedi (n.n. fiul său) are foarte mare grijă să nu cumva să iasă în dezavantaj”, afirmă Șerban Copoţ.

Concurentul de la “Te cunosc de undeva!” mai spune că pasiunea pentru scris a descoperit-o o dată cu venirea pe lume a fiului său. “Nu m-am scremut, n-am făcut nici un curs, pur și simplu am început să scriu ceea ce îmi imaginam eu că le-ar plăcea celor mici să citească sau să le fie citit”, mai spune el. Și nu, nu scrie pe computer sau pe tabletă, deși a încercat, ci pe hârtie.

“Mi se pare mult mai sterilă pagina de word față de cea de hârtie, și parcă ai altă satisfacție când pui mâna pe manuscris. Încă nu sunt hotărât, dar cred că o să mă reîntorc la caietele mele studențești”, conchide Șerban Copoț.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.