Șerban Copoț și Nico, victimele lui Aurelian Temişan şi Andrei Duban, la „Plasa de stele“

Șerban Copoț și Nico sunt victimele perfecte pentru Aurelian Temișan și Andrei Duban, vineri, 22 iulie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție “Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor”, prezentată de Dan Negru.

Plasa de SteleUltimii doi vor intra în joc pentru titlul de cel mai bun farsor și pentru trofeul “Negrul de Aur”, care le va fi înmânat de jurații Lidia Buble, Dorian Popa și Cătălin Bordea.

Șerban și Nico își vor lua o plasă de zile mari într-o cherhana de la mare în care se opresc pentru o porție bună de chefal. Acolo ei vor descoperi că prietenii lor, Temișan și Duban, vorbesc fluent nu doar limbile hindi și portugheză, ci și cantoneză, un dialect al limbii chineze, și un altul, din Sudan.

În aceeași ediție, Anca Țurcașiu și Andrei Aradits sunt vedetele care le vor întinde plasa unor oameni obișnuiți. Acela dintre ei care-și va juca rolul cel mai convingător va fi premiat de cei trei jurați ai show-ului cu trofelul “Negrul de Aur”.

În emisiunea lui Dan Negru, Anca și Andrei sunt căsătoriți și cheamă acasă doi cetățeni ca să-i ajute să mute mobila. “Le-am făcut o farsă pe bune unor oameni obișnuiți, calmi și amabili, pe care a trebuit să-i punem într-un impas. Recunosc, acum mă doare sufletul pentru ceea ce am făcut”, mărturisește Aradits.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here