Șerban Copoț va deveni tată pentru a doua oară

Șerban Copoț, pe care telespectatorii Antenei 1 îl urmăresc în fiecare seară de sâmbătă, în show-ul “Te cunosc de undeva!”, se pregătește să devină tătic pentru a doua oară. Soția lui, Roxana, însărcinată în luna a cincea, va aduce pe lume anul viitor, în luna martie, un băiețel.

Serban-Copot-Roxana-insarcinata-Tedi

“Am primit vestea cu o mare bucurie pe care, o vreme, am ținut-o doar pentru noi. După ce anul acesta Roxana a pierdut o sarcină, am devenit ușor paranoici și nu am mai spus nimănui nimic, nici măcar părinților. Abia acum o lună de zile le-am dat fericita veste. Acum, așteptăm cu mare drag să vină pe lume cel de-al doilea băiețel al nostru”, spune Șerban Copoţ.

Roxana și Șerban Copoț sunt deja părinții unui puști adorabil, Tudor (4 ani), care își așteaptă cu nerăbdare frățiorul.

“Tedi pune în fiecare seară capul pe burtica mamei, ca să-i cânte frățiorului său și să-i vorbească prin buric (râde). I-a ales deja numele, Victor Alexandru, și a pus deoparte jucării pentru el. A făcut chiar și lista pentru Moș Crăciun, căruia îi cere o bormașină pentru tata, un parfum pentru mama, un sticks pentru pisica noastră, Mitzouchi, și o suzetă pentru frățiorul lui”, mai spune concurentul de la “Te cunosc de undeva!”.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here