Shakira a confirmat că este din nou însărcinată

Cântăreaţa columbiană Shakira a confirmat faptul că este din nou însărcinată şi aşteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil al ei cu fotbalistul spaniol Gerard Pique, partenerul ei de viaţă.

ShakiraArtista sud-americană a făcut această dezvăluire într-un interviu acordat pentru ediţia spaniolă a revistei Cosmopolitan, informează people.com. “Adevărul este că da, sunt însărcinată”, a declarat Shakira pentru această publicaţie, care îi consacră coperta numărului din luna septembrie, ce va fi disponibil pe piaţă începând de luni.

Joi, Shakira a confirmat din nou această informaţie prin intermediul unui mesaj pe care l-a publicat pe pagina ei de Facebook. “Da, aşteptăm venirea pe lume a celui de-al doilea copil al nostru! Vă mulţumesc tuturor pentru urările voastre de bine”, a declarat cântăreaţa columbiană.

Cântăreaţa, în vârstă de 37 de ani, a confirmat astfel zvonurile despre sarcina ei care au apărut în presa internaţională după show-ul pe care l-a susţinut în cadrul ceremoniei de închidere a Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia, în luna iulie.

Revista Cosmopolitan nu precizează în câte luni este însărcinată Shakira, confirmând doar faptul că Milan, primul copil al cuplului, în vârstă de un an şi jumătate, va avea în curând un frate sau o soră.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here