Shakira a devenit cea mai populară vedetă de pe Facebook

Shakira a depăşit-o pe buna ei prietenă Rihanna şi a devenit vedeta care se bucură de cea mai mare popularitate pe reţeaua de socializare Facebook.

Rihanna-Shakira facebook

Astfel, artista columbiană cu origini libaneze are 86,6 milioane de admiratori pe Facebook, stabilind astfel un nou record de popularitate, informează contactmusic.com.

Cântăreaţa Rihanna se află pe locul al doilea cu 86,3 milioane de admiratori. “Wow… tocmai mi s-a spus că am pagina de Facebook cu cele mai multe Like-uri din lume! Încă nu-mi vine să cred”, a declarat Shakira pe pagina ei de Facebook.

“Întotdeauna mi-am dorit să am mulţi prieteni, dar nu mi-am imaginat niciodată că vor fi atât de mulţi. 86,6 milioane! Vă sunt recunoscătoare şi vă mulţumesc din suflet pentru sprijinul vostru. Mă simt bucuroasă să vă am ca prieteni. Un pupic uriaş pentru toţi! Vă mulţumesc, Shak”, a adăugat cântăreaţa, potrivit Mediafax.

Locul al treilea în topul celor mai populare vedete pe Facebook este ocupat de rapperul Eminem, cu puţin peste 84 de milioane de like-uri.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here