Shakira: „Cupa Mondială mi-a schimbat viaţa“

Shakira spune că viaţa sa a fost complet schimbată de Cupa Mondială şi crede că nu s-ar fi îndrăgostit niciodată de Gerard Piqué şi nu ar devenit mama lui Milan dacă nu s-ar fi întâlnit cu celebrul fotbalist în timp ce promova imnul campionatului din 2010 – “Waka Waka (Time for Africa)”.

shakira-HD_wallpapers

Cântăreaţa columbiană Shakira, care – alături de americanul Carlos Santana, brazilianca Ivete Sangalo şi o şcoală de samba – au participat duminică la ceremonia de închidere a Cupei Mondiale 2014, de pe arena Maracana din Rio de Janeiro, are un fiu în vârstă de 18 luni, Milan, cu fotbalistul spaniol Gerard Piqué şi crede că niciodată nu l-ar fi întâlnit pe acesta dacă nu ar fi acceptat să cânte imnul Cupei Mondiale din 2010, informează contactmusic.com.

Cântăreaţa în vârstă de 37 de ani, a spus: “Nu voi uita niciodată că mi-am întâlnit dragostea vieţii mele la Cupa Mondială. Dacă n-ar fi fost Cupa Mondială, fiul meu, Milan, n-ar fi fost aici”.

Shakira, care a ridicat publicul în picioare la CM-2010 cu “Waka-Waka” şi la ediţia din 2006 cu “Hips don’t lie”, a cântat, la a treia sa prezenţă la Cupa Mondială, “La la la (Brazil 2014)”, alături de brazilianul Carlinhos Brown.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here