Shakira & Jennifer Lopez – show incendiar la Super Bowl (VIDEO)

In noapte de duminica, 2 februarie, s-a desfasurat la Miami, Florida, editia cu numarul 54 a Super Bowl (finala Campionatului de Fotbal American). Traditionalul eveniment este unul grandios, iar pe langa componenta sportiva, se evidentiaza prin show-urile muzicale si prin setul de reclame speciale transmis in pauza dintre reprize.

Shakira și Jennifer Lopez au fost atractiile speciale duminică, în timp ce au oferit o reprezentatie comuna, plină de energie si buna dispozitie, pentru Super Bowl Halftime Show (pauza dintre reprize).

Superstarul columbian a dat startul divertismentului de la mijlocul jocului pe Hard Rock Stadium, cu She Wolf. Insotita de un grup de dansatoare si imbrăcată într-un roșu strident, Shakira a cântat piesele care au făcut-o celebră și a dansat într-un ritm amețitor.

Cantareata de 43 de ani si-a incheiat prima parte a reprezentatiei cu hitul “Hips Don’t Lie”, facand apoi loc lui Jennifer Lopez.

Artista din New York a optat pentru un costum din piele și altul argintiu și a înnebunit publicul în momentul în care a dansat la bară pe piesa ”Waiting For Tonight”.

J Balvin a avut o apariție specială pentru “Love Don’t Cost a Thing” și pentru piesa lui, “Mi Gente”.

Shakira a reaparut pe scena pentru finalul show-ului, in acelasi cadru plin de culoare si dinamism, facand tranzitia inspre melodia ei “Waka Waka (This Time for Africa)”, dansand alături de J. Lo, în timp ce duceau uimitoarea reprezentatie inspre un final spectaculos.

Imediat dupa reprezentatie, cele doua star-uri latino au primit nenumarate laude de la colegi de industrie si fani.

Show-ul integral poate fi vizionat mai jos:

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here