Show-ul „Next Star“, lider de audienţă

Un nou sezon al show-ului „Next Star“ a luat startul în forţă la Antena 1, iar misiunea celor cinci juraţi, Lora, Pepe, Maria Cârneci, Vasile Muraru şi Connect-R, se dovedeşte a fi una din ce în ce mai dificilă. Emisiunea prezentată de Dan Negru s-a impus ca lider de audienţă, atât în rândul telespectatorilor din mediul urban, cât şi la nivel naţional.

david copyright Gabriela Arsenie-Antena1_Next Star

Proaspătul tătic, Connect-R nici n-a simţit pauza: „Am avut impresia că am învins cumva timpul. Vorbeam şi cu Lora şi cu Pepe, chiar n-am simţit că am făcut pauză. Suntem o echipă omogenă, prieteni buni, ba unii dintre noi chiar rude şi asta contează mult. Show-ul a devenit mult mai dur ca şi grad de dificultate, au venit copii din afara ţării şi asta te face să ai o răspundere mult mai mare acum. Dar, în afară de datele astea foarte tehnice, mă tot întreabă lumea pe stradă şi le răspund acelaşi lucru: e o emisiune în care îţi reaminteşti de valorile adevărate. Dumnezeul din ochii copiilor te curăţă puţin, pentru că societatea asta ne murdăreşte pe toţi. E un mic rai al copiilor, unde a îngăduit Dumnezeu să fim şi noi, juraţii!”.

Astfel, Next Star a fost urmãrit asearã în medie de peste 1.190.000 de telespectatori, înregistrând un rating mediu de 11.3% şi 21.2% cotã de piaţã la nivelul targetului all urban, în vreme ce Pro TV înregistra atunci doar 8.3% rating şi 15.5% cotã de piaţã, difuzând serialele „Las Fierbinţi” şi „O săptămână nebună”.

Ierarhia s-a pãstrat şi la nivel naţional, Next Star atingând o medie de 2.035.000 de telespectatori. Cu un rating mediu de 10.7% şi 20.1% cotă de piaţă, Antena 1 a devansat şi la nivel naţional principalul competitor, Pro TV, care la nivelul aceluiaşi target şi în acelaşi interval orar înregistra doar 8.8% rating şi 16.5% cotă de piaţă.

În minutul de aur, 21.40, Next Star a adus în faţa micilor ecrane peste 2.699.000 de telespectatori la nivel naţional, dublu faţă de cei care urmăreau atunci programul oferit de Pro TV.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here