Silvia Dumitrescu, despre relaţia cu soţul ei: „Mulți nu credeau că o să reziste“

Duminică, de la ora 12.00, Silvia Dumitrescu face dezvăluiri la „Star Chef”, emisiune prezentată de Nicolai Tand și Maria Simion și difuzată de Antena Stars.

silvia dumitrescu sot star chef

Amuzată, cântăreața își va aminti de momentul în care l-a întâlnit pe actualul ei soț. „Ne-am cunoscut la ziua unei prietene comune. Atunci el m-a urmărit toată seara să vadă cu cine dansez, cu cine vorbesc mai mult”, povestește ea.

Tocmai pentru că sunt firi atât de diferite, prietenii lor nu le-au dat prea multe șanse. „Eu, pe vremea aia, făceam roata la petreceri, veneam cu rolele, eram zăpăcită”, în timp ce el, după cum spune ea, „e un tip foarte sobru”.

De fapt, sub această carapace, Silvia a descoperit un bărbat cu care se înțelege de minune. „El e un tip care are un umor englezesc, spune glumele atât de serios că uneori prietenele mele nici nu se gândesc că nu e adevărat”, mărturisește ea amuzată.

„E un tip foarte calm, e exact opusul meu. Lucrul acesta m-a atras foarte mult și faptul că e un tip cu care poți să discuți orice subiect. Când vorbeam cu el aveam senzația că am luat vreo 4, 5 extraverale, atât de mult mă calma și mă simțeam foarte bine în prezența lui”, mai dezvăluie artista.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here