Simona Halep, așteptată la DISKOteka Festival

După Gheorghe Hagi, o altă legendă românească a fost invitată să se distreze în cele trei zile de DISKOteka, pe stadionul Dan Păltinişanu din Timișoara.

Simona Halep, în prezent numărul 3 în lume conform clasamentului oficial WTA, se află zilele acestea în Italia, unde participă la turneul Internazionali BNL d`Italia. Ieri, Simona a fost prezentă la un eveniment în cadrul căruia a primit de la organizatorii DISKOteka invitația de a participa la cel mai mare festival de muzică eurodance din Europa.

„Sperăm să o avem pe Simona prezentă în loja VIP între 31 mai și 2 iunie, la DISKOteka Festival. Ne-ar face mare plăcere să se distreze împreună cu celelelalte celebrități care au confirmat prezența, deși știm că are un program foarte încărcat și este mereu plecată la turnee, acolo unde ne reprezintă cu mândrie pe toți“, au transmis organizatorii DISKOteka.

O serie de vedete au confirmat deja prezența la cel mai mare festival de muzică eurodance din Europa. Gheorghe Hagi, Raluka, Jo, Noaptea Târziu, Ana Baniciu, dar și Andreea Marin sunt doar câteva dintre numele mari așteptate la Timișoara între 31 mai și 2 Iunie. Simona Halep s-ar putea alătura astfel celebrităților ce își vor găsi locul în gradenele rezervate celor cu abonamente VIP Gold.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here