„Singuri în doi“, piesa interpretată de Peter Pop şi Lora, peste un milion de vizualizari pe YouTube

“Singuri în doi”, cel mai recent videoclip Peter Pop feat. Lora, lansat lunea trecuta, a fost vizualizat de peste un milion de ori pe YouTube!

Lora si Peter Pop

“Peste 1 milion în mai puţin de o saptamanaaaa!!! Yeeeeee!!! Să înţeleg că vă place de mine când mă bat cu băieţii? Mulţumim tuturor celor care s-au implicat şi se implică în realizările noastre!”, le-a transmis Lora fanilor săi, pe pagina oficială de Facebook.

“Singuri în doi” spune povestea tipică a unui cuplu blocat într-o relaţie, alimentată doar de reproșuri. Cei doi continuă să ducă o luptă care pare să nu se mai sfârşească. Single-ul este compus de Theea Miculescu, Maxim Chisaru, Andrei Mihai, Constantin Bodea, Petre-Bogdan Popa, pe versuri scrise de Theea Miculescu, Petre-Bogdan Popa şi Lora.

Noua piesă beneficiază şi de un videoclip spectaculos, în regia lui Ionuţ Trandafir. Filmările au durat aproape 24 de ore şi au avut loc la showroomul de mobilier de lux Innova din Capitală şi într-un studio din Mogoşoaia. De coafurile artiştilor s-a ocupat Elena Cornea, machiajul a fost realizat de Bianca Marca, iar ţinutele au fost asigurate de Cristina Diaconu. Costumaţia spectaculoasă şi încălţămintea de scrimă purtate de Lora au fost realizate de Emil Comedie (Come).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here