Sişu, câştig de cauză în procesele cu fosta soţie

Tudor Sişu şi Cătălina, fosta lui soţie, se judecă de mai bine de doi ani de zile, dar se pare că artistul a reuşit să câştige bătăliile din justiţie cu femeia alături de care are şi un băieţel.

tudor sisu castigat proces sotie catalina

Anul trecut, Cătălina le cerea magistraţilor să emită un ordin de protecţie prin care să-l oblige pe Sişu să nu se mai apropie de ea şi de familia ei. La acea vreme, fosta soţie a cântăreţului afirma că atât ea, cât şi mama ei au fost bătute de Sişu, care este un om foarte violent. Mai mult decât atât, Cătălina se temea că artistul ar putea să o ucidă.

Acum, cei de la Cancan scriu că Tudor Sişu a avut câştig de cauză în lupta din justiţie cu fosta lui soţie şi îşi poate vedea copilul. „Are dreptul să îl recunoască pe băiat ca fiind al lui. În certificatul de naştere, puştiul va purta numele de familie al tatălui său. De asemenea, Cătălina va trebui să-l lase pe Tudor să-şi vadă copilul, să petreacă timp alături de el, să se ocupe de creşterea şi educarea lui. La rândul său, Sişu va plăti pensie alimentară. Acum este linişte şi pace între ei, însă rămâne de văzut cât va dura această situaţie. Amândoi sunt vulcanici şi nici unul nu ştie să lase de la el“, le-a spus celor de la Cancan un apropiat de-al artistului.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.