Slash şi soţia sa, Perla Ferrar, s-au despărţit după 13 ani de căsnicie

Chitaristul american Slash, fost membru al trupei Guns N’ Roses, şi soţia sa, Perla Ferrar, s-au despărţit după 13 ani de căsnicie, informează dailymail.co.uk.

Slash si Perla FerrarCei doi au mai avut probleme în căsnicie în trecut. Astfel, în 2010, Slash a depus actele pentru divorţ, la Curtea Superioară din Los Angeles, invocând diferenţe ireconciliabile. Totuşi, patru luni mai târziu, chitaristul american a solicitat anularea procedurii de divorţ. Totodată, în 2011, cei doi şi-au reînnoit jurămintele de căsătorie.

Însă, cei doi au decis din nou să se despartă. Potrivit unei surse apropiate cuplului, citată de site-ul TMZ, Perla a plecat în mod intempestiv în Hawaii împreună cu copiii cuplului.

Înainte să plece, Perla, în vârstă de 39 de ani, i-ar fi spus soţului său, în vârstă de 49 de ani, că cei doi au nevoie de timp pentru a-şi rezolva problemele. Cu toate acestea, Perla nu a depus încă actele pentru divorţ, a mai spus sursa citată.

Slash şi Perla Ferrar s-au căsătorit în octombrie 2001 şi au împreună doi fii – London Emilio, în vârstă de 12 ani, şi Cash Anthony, în vârstă de opt ani.

Aceasta este cea de-a doua căsnicie a muzicianului american, care a divorţat în 1997 de prima lui soţie, Renee Suran, după un mariaj care a durat cinci ani.

În martie 2009, rockerul declara că soţia Perla Ferrar şi familia au fost elementele decisive care l-au ajutat “să se liniştească” şi să “scape de toate acele lucruri rele” din trecut, mărturisind că de peste patru ani nu mai consuma droguri şi nici alcool.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here