Smiley a anunţat cine va cânta alături de el pe 1 iunie, la Arenele Romane

Pe 1 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti, în aer liber, cel mai în vogă artist român al momentului, Smiley, te invită la o megaproducţie după un concept propriu: Smiley & Hahaha Production.

SmileyPrimii invitaţi speciali ai serii de 1 iunie sunt: Feli, Jazzy Jo, Silviu Pască, Peter Pop şi Sore. Se va cânta cu LIVE BAND (chitară, bass, tobe, clape) dovedind încă o dată, dacă mai era nevoie, ca muzica adevărată se cântă şi se simite live. Încă o serie de invitaţi vor fi anunţaţi în curând ! Showul de pe 1 iunie marchează şi finalul campaniei Hahaha Production prin care zi de zi în luna mai se va lansa câte o piesă nouă.

“31 de piese în 31 de zile, 16 artişti, două cd-uri, #maimusic. Nu ţin cont de reguli sau trenduri şi creăm în timp real, piesă cu piesă, zi de zi, cea mai înnoitoare compilaţie muzicală românească, pe care o lansează la sfârşitul lunii. Muzica în stare pură, exact cum o simt ei: mai nouă, mai multă, mai spontană, mai adevărată, mai liberă – #maimusic.”, anunţă un comunicat recent de presă al Hahaha Production.

Biletele VIP sunt deja SOLD OUT iar la categoria A mai sunt disponibile doar câteva bucăţi. Pregătiţi-va pentru foarte multe surprize şi invitaţi speciali, totul împachetat într-un setup de poveste unde bună dispoziţie şi muzică live vor fi pe primul loc !

Biletele cu preţuri speciale de presale au fost puse deja în vânzare pe www.iabilet.ro, şi în reţeaua iabilet (Muzica, IQBOX, ZebraPay, Uman, Senia, Perfect Tour) dar şi pe eventim.ro, myticket.ro şi bilete.ro şi în reţelele Eventim, Myticket şi Bilete.ro, la următoarele preţuri:

– 45 de lei Categoria B
– 70 de lei Categoria A, în faţa scenei
– 130 de lei VIP, cu loc pe scaun în tribună – SOLD OUT
– 200 lei – SUPLIMENT întâlnire cu Smiley – Valabil doar cu un bilet deja cumpărat şi doar pe www.iabilet.ro Detaliile despre întâlnire vor fi transmise pe email cu câteva zile înainte de concert.

În ziua concertului pe 1 iunie, acestea vor costa 60 de lei acces general, respectiv 90 de lei, Categoria A, în faţa scenei, în limita locurilor disponibile.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here