Smiley a făcut, la Radio 21, prima repetiție live pentru concertul de pe 1 martie

Smiley a fost invitat la Radio 21, acolo unde a făcut prima repetiție live pentru concertul pe care îl va susține pe 1 martie la Sala Palatului. Artistul i-a avut alături pe colegii săi de la HaHaHa Production: Giulia, Speak, Doc, Raluka, Brighi, Radio Killer, Șerban Cazan.

Smiley„Va fi un super show la Sala Palatului, un concert cu de toate, un show pe care mi-l doream de mulți ani. Am pus la punct toate detaliile împreună cu prietenii și colegii mei de la HaHaHa Production. Sala Palatului e schimbată total pentru acest concert. Nu mi-am propus să fac o tradiție din concertele de 1 martie, ci din concertele super bune.”, a spus Smiley. Băietii de la PatruLa 21 l-au întrebat pe Smiley dacă a luat lecții de la Horia Brenciu sau dacă va canta și cu el. “Știu că Horia și-a luat bilet la concertul meu.”, a răspuns amuzat artistul.

Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, Dj Andi și Orlando au petrecut de Dragobete ACASĂ la Smiley. „Am avut marte de un mega concert LIVE cu Radio Killer, Jazzy Jo, Brighi, Giulia, Speak, Raluka și Doc. Sunt niște artiști de nota 10. Smiley a fost o gazdă senzațională. Ne-a dat pe spate cu piesele de pe albumul ACASĂ!”, a spus Manuel Dinculescu.

Smiley a răspuns provocării matinalilor de la Radio 21 și a cântat o romanță – „IUBESC FEMEIA”, acompaniat de colegele sale. A fost „răsplătit” de PatruLa 21 cu un ficus – cadou de casă nouă.

Și artiștii s-au bucurat de vizită, și mai ales de cadouri. Giulia a primit de la PatruLa 21 o mașină de tuns și a promis că o va folosi în martie – pentru că și-a propus să își suprindă fanii cu o nouă tunsoare. Radio Killer au primit niște șireturi colorate, Speak a fost încântat de cravata haioasă cu care s-a accesorizat imediat, Brighi le-a mulțumit matinalilor pentru pălăria de cowboy, iar Jazzy Jo pentru cutiuța muzicală.

„Mă bucur că am avut ocazia să ascult atâția oameni talentați chiar la ei acasă. A fost cea mai cool emisie de până acum. M-am simțit ca la un concert de ziua mea. MI-NU-NAT. Îmi plac mult Lee Heart și Paul Damixie – RADIO KILLER care au acceptat instat invitația noastră de a fi din nou pe scena LIBERTY PARADE.”, a spus Craioveanu.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here