Smiley a pregătit o melodie specială pentru debutul noului sezon „Românii au talent“

Cel mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, „Românii au talent“, revine cu cel de-al șaselea sezon pe 19 februarie! Echipa emisiunii le-a pregătit telespectatorilor un spot de imagine original, care transmite faptul că trăim într-o țară în care talentul este prezent pretutindeni.

Smiley si Pavel Bartos

Conceptul spotului a plecat de la premiza că românii sunt talentați, că suntem un popor eminamente talentat, iar show-ul „Românii au talent“ nu face decât să le ofere oamenilor o scenă grandioasă și un context competitiv în care să se poată exprima.

Spotul de imagine ilustrează o incursiune pe o stradă oarecare, într-o zi oarecare și într-un oraș oarecare, pentru a surprinde aspecte ale vieții de zi cu zi ale unei mici comunități cosmopolite din România talentată. Aici, magia și extraordinarul sunt normalitate.

Pentru acest lucru, o echipă formată din zeci de profesioniști a construit în numai șapte zile o stradă reală, cu case, magazine, cafenele și, chiar o frizerie – locul în care gazdele emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș, au profitat de ocazie și și-au refăcut frizurile în așteptarea debutului sezonului șase.

Cei doi prezentatori au jucat propriile personaje și au fost martori activi ai întâmplărilor extraordinare de pe Strada Talentului. Totul, de la primele tușe tehnice trasate pe podeaua platoului, până la ultimul cadru filmat, a fost un adevărat tur de forță.

Smiley si Pavel Bartos

Echipa emisiunii, multă figurație și foști concurenți Românii au talent, printre care Bogdan Bolohan, Robert Tudor, Valentin Luca, membrii grupului Kid-A sau Oana Zara, s-au implicat în acest proiect, care a necesitat multiple cascadorii și efecte speciale.

Spotul de imagine Românii au talent a fost filmat în două zile cu camere Alexa, la o rezoluție 2K, la 100 fps, pentru a obține maxim de definiție a imaginii și reprezintă un teaser al genericului emisiunii, în care vom regăsi noi personaje și întâmplări, totul acompaniat de o melodie compusă special de Smiley, care va fi difuzată în premieră la debutul emisiunii, pe 19 februarie, de la ora 20.30, numai la PRO TV!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here