Smiley, despre concertul de la Sala Palatului: „Sunt bucuros că voi cânta cu casa închisă“

Biletele pentru concertul “Acasă”, pe care Smiley îl va susţine pe 1 martie la Sala Palatului din Bucureşti, sunt epuizate. Pentru acest eveniment s-au pus în vânzare un total de 3.977 de bilete, cele mai căutate locuri fiind cele cu preţul de 140 lei.

Smiley Concert AcasaEvenimentul se anunţă a fi unul spectaculos, organizatorii pregătind un spectacol impresionant de proiecţii şi o scenă cu decoruri în continuă schimbare.

“Sunt foarte bucuros că voi cânta la Sala Palatului cu casa închisă, iar faptul că locurile s-au ocupat atât de repede ne-a surprins plăcut pe toţi. Singurul meu regret este că n-am prins un loc în față . Pentru că sunt foarte mulţi oameni care ne scriu că n-au apucat să-şi cumpere bilet, am făcut un site prin care aceştia îşi pot rezerva un loc în față la viitoarele mele concerte“, declară Smiley.

unlocinfatza.ro este o aplicaţie prin care utilizatorii pot rezerva gratuit şi rapid un loc în fatza la viitoarele concerte ale lui Smiley din toată ţara. Procesul de rezervare este unul foarte uşor, necesitând doar o simplă autentificare cu profilul de Facebook.

Concertul de la Sala Palatului poartă numele celui mai recent album al artistului – “Acasă” (al treilea din carieră) – un material cu 17 piese noi cu influenţe pop-rock, reggae, funk sau dance. Albumul “Acasピ se bucură de un succes răsunător în rândul publicului din toată ţara. Stocul de CD-uri a fost epuizat într-un timp record, la două săptămâni de la lansare, astfel că albumul a fost reeditat la jumătatea lunii ianuarie.

Odată cu show-ul de la Sala Palatului, Smiley va lansa ediţia de colecţie a albumului “Acasă”, care va conţine o piesă surpriză şi care va fi disponibil în toate magazinele de specialitate.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here