Smiley, despre succesul la fete: „E greu, stați liniștiți“

Smiley i-a vizitat vineri pe OliX și pe Dan Fințescu în studioul SummerKiss din Costinești, unde a intrat în direct la Kiss FM, prilej perfect pentru a le povesti fanilor câteva secrete din tinerețe. Dezvăluirile au pornit de la o întrebare a lui Dan Fințescu, care a vrut să afle ce înseamnă Costineștiul pentru artist.

Smiley SummerKiss

„Costineștiul, pentru mine, a fost prima ieșire cu prietenii de nebuni. Prima dată când am venit în Costinești, am rămas fără bani în ultimele două, trei zile, dintr-un total de zece zile. Eram o gașcă de prieteni și am împărțit ce mai aveam. ‘Ia să vedem câți bani mai avem! Ăștia sunt! Mâncăm langoși cu iaurt, cu orice’. Și mâncam… Ne luam pâine, cola, ne umflam în burtă și aia era”, și-a amintit nostalgic invitatul. „Succes la fete aveai pe vremea aia?”, a întrebat DJ-ul Kiss FM. „Băi, nu mă plângeam, dar… greu. Și acuma e greu, stați liniștiți”, a recunoscut Smiley.

Fințescu nu s-a mulțumit cu răspunsul și a încercat să afle mai multe despre trecutul cântărețului, întrebând dacă era timid pe vremea aceea. „Da. Și acum sunt”, a fost răspunsul lui Smiley, pe care însă Fințescu nu s-a arătat dispus să-l creadă. „Și cum te lupți cu timiditatea?”, a continuat Dan Fințescu. „M-am tratat. Deci aia cu ‘Sunt timid, dar mă tratez’ e foarte adevărată. Norocul meu a fost că, atunci când am început cu Simplu, eram o gașcă de prieteni. Era mai ușor să faci față emoțiilor, scenei în general. După aceea m-am obișnuit cu scena, cu mulți oameni. Cel mai greu este când sunt puțini oameni, atunci sunt cele mai mari emoții, dar mie îmi face o deosebită plăcere să cânt și pentru mulți oameni, și pentru puțini oameni”, a explicat Smiley la Kiss FM.

Ziua de SummerKiss s-a încheiat cu un concert susținut de artist pe scena Kiss FM amplasată chiar pe plaja din Costinești, lângă celebrul Obelisc al stațiunii.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here