Smiley: „În cel de-al cincilea sezon de Vocea României vom avea parte de multă acțiune“

Concurenți cu voci formidabile, 4 antrenori, un prezentator, multă distracție și emoție! Toate acestea, dar și multe alte surprize îi așteaptă pe români într-un nou sezon de excepție. Începând de vineri, 18 septembrie, de la ora 20:30, telespectatorii vor lua parte la un spectacol desăvârșit și la lupta antrenorilor pentru a atrage în echipa lor cele mai bune voci din România.

Antrenori VOCEA ROMANIEITudor, Loredana, Smiley și Moga sunt nerăbdători să înceapă show-ul și să le arate românilor cei mai talentați concurenți, alături de care ei au ales să meargă mai departe spre câștigarea marelui trofeu Vocea României. Și Pavel Bartoș este entuziasmat de începerea celui de-al cincilea sezon, fiind în permanență alături de concurenți, susținătorii lor și antrenori.

„Începe Vocea! Nu o să vă vină să credeți, dar ne distrăm și anul ăsta!”, a spus Tudor Chirilă.

“E un nou sezon, un nou început! Am o echipă extraordinară, poate cea mai puternică de până acum și îmi doresc ca eu, Loredana, să fiu la înălțimea așteptărilor echipei mele și, bineînțeles, a telespectatorilor! Și poate chiar să le depașesc!”, a declarat Loredana Groza.

Smiley, încântat de concurenții din echipa sa și de noul sezon, a declarat: “În cel de-al cincilea sezon de Vocea României vom avea parte de multă acțiune. Trebuie să ne așteptăm la răsturnări de situație, la multe emoții, la un show dinamic și mai intens ca niciodată. Chiar dacă suntem obișnuiți ca toate filmele de acțiune să aibă un final previzibil, în competiția vocilor de anul acesta orice este posibil. Eu sunt optimist în ceea ce privește echipa mea. Am caractere puternice, voci bune cu un potențial imens de a se transforma în voci extraordinare. Am încredere că pot să scot la lumină tot ce este mai bun din fiecare și că vom reuși să facem împreună un spectacol frumos. Nu uitați, în fiecare vineri e Vocea României!”.

“Vineri începe goana după voci! O să fie un sezon în care competiția va fi dură, dar benefică vouă, celor de acasă. Am încredere în oamenii mei speciali, care vor crea momente deosebite și emoționante. Echipa Moga face Show!”, a spus Marius Moga, încrezător în echipa sa de anul acesta.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here