Smiley: „În copilărie îmi plăcea foarte mult bradul împodobit, dormeam sub el“

Într-o ediție excepțională a emisiunii Deșteptarea cu Vlad Petreanu și George Zafiu, difuzată la Europa FM, în Ajun, Smiley a făcut mărturisiri amuzante despre Crăciunul copilăriei lui.

Smiley”Recunosc că am scris multe scrisori lui Moș Crăciun. Și așteptam cu înfrigurare cadoul în Ajun. Pe 24 dimineața mirosea în toată casa a prăjituri, mama făcea prăjiturile celebre, toate mâncărurile celebre și eu o ajutam. Adică o ajutam după ce le termina de făcut, eu lingeam toate oalele. Toate cremele alea. Eram la curățat. Îmi luam o linguriță și curățam. Nu era păcat de ce rămânea pe oale?!”, a spus râzând Smiley la Europa FM.

În aceeași emisiune, artistul a mărturisit ce cadouri primea în copilărie, ce cadouri își dorește să primească acum, dar și care erau obiceiurile în casă, în perioada de Ajun, când bunica îi ducea la biserică – pe el și pe fratele lui – pentru spovedit.

”Împodobitul bradului era foarte important, toată familia contribuia cu globulețe. În prima noapte după ce-l făceam, dormeam sub brad, îmi plăcea foarte mult”, a mai spus artistul.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here