Smiley: „Masajul thailandez este senzațional“

Invitat joi, 18 decembrie, la matinalul realizat de Sergiu și Andrei la Kiss FM, Smiley a cântat live piesa ‘I Wish’ și a compus, contra cronometru, o scurtă poezie de dragoste folosind cuvinte date de realizatorii Kiss FM. Artistul a povestit că nu a mers niciodată cu autobuzul și că în București, în tramvai, cel mai mult l-au deranjat mirosul neplăcut și aglomerația.

Smiley KISS FM„Mie îmi place să mă trezesc dimineața. Dacă reușesc să dorm patru, cinci ore pe noapte, sunt mulțumit”, a spus el, adăugând că, de obicei, pe la ora 9 sau 10 este deja treaz.

Artistul a cântat live cel mai recent single intitulat ‘I Wish’, melodie despre care a mărturisit că se numără printre preferatele sale. Smiley a povestit că scrie versurile cântecelor ori în română, ori în engleză. Sergiu și Andrei l-au provocat imediat pe invitat să facă pe loc câteva versuri de dragoste folosind patru cuvinte pe care I le-au dictat ei: pernă, spatulă, șurubelniță și icre.

Scriind repede pe telefon, artistul a produs în scurt timp o poezioară, în care însă a uitat să includă și cuvântul șurubelniță:

Când pui capul pe pernă,
Visezi la dragoste eternă,
Dar eu te rog de dimineață,
Când te trezești de somn sătulă,
Să-mi returnezi a mea spatulă,
Că n-am cu ce să mănânc icre
De Crăciun să le bag în gură.

Curiozitatea lui Sergiu și Andrei s-a îndreptat și spre viața lui Smiley dinainte de celebritate, cei doi întrebându-l dacă mergea cu autobuzul.

„Eu sunt din Pitești și nu prea am mers cu autobuzul în Pitești pentru că mergeam pe jos. Acolo distanțele sunt mult mai mici. Când m-am mutat în București, am mers cu metroul, am mers cu tramvaiul… cu autobuzul mai puțin”, a spus el, enumerând și ce-l supăra mai mult atunci când folosea tramvaiul: „Înghesuiala și mirosul”. De altfel, Smiley a declarat în glumă că nu l-a prins niciodată controlorul fără bilet, pentru că a fugit.

Artistul a povestit că acum are alte probleme: „Nu vreți să știți ce gropi sunt pe centură. E drumul meu spre casă. E dezastru! După ce a plouat, după ce a nins, este dezastru, zici că e după război”.

„Eu, când plec în vacanță, o dată pe an, mi-e foarte greu prima săptămână nu reușesc să-mi dau shut down”, a povestit Smiley, dezvăluind că cel mai mult a stat o lună în vacanță, în Thailanda. „Știi cât de urât a fost? Mi-e scârbă să mă mai duc și anul viitor”, a glumit invitatul. „Ți-a făcut vreo thailandeză masaj?”, s-a interesat Andrei. „Da, mai multe, de mai multe ori. Masajul thailandez este senzațional”, a confirmat artistul la Kiss FM.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here