Smiley, nemulțumit de muzica românească: „Parcă toți artiștii au intrat în depresie“

Sergiu și Andrei l-au invitat miercuri, 22 aprilie, în studioul matinalului Kiss FM pe Smiley, care a cântat live noul single, artistul dezvăluindu-le fanilor că a filmat și un videoclip.

Smiley KISS FMCântărețul s-a arătat dezamăgit și de piesele lansate în ultimele luni de colegii din industria muzicală, care „parcă au intrat în depresie”.

Smiley a povestit că piesa ‘Oarecare’ a fost lansată la cererea fanilor, după ce o parte din aceasta a fost folosită la o reclamă. Mai mult, noul single va avea și videoclip. „Luni l-am filmat, ieri l-am primit și s-ar putea să apară săptămâna aceasta” a spus artistul. „Este ceva ce n-ați mai văzut până acum. Eu m-am distrat atât de tare făcând clipul acesta și sper ca oamenii care-l vor vedea să se distreze cel puțin la fel de tare ca mine”, a dezvăluit el.

„Nu știu ce se întâmplă în România în ultima jumătate de an, parcă toți artiștii au intrat în depresie. Hai să ne mai bucurăm, să ne mai veselim”, a afirmat invitatul, referindu-se la cântecele lansate în ultima vreme. „Cred că se așteaptă vara. Domle, vara scoatem piese vesele, toamna scoatem piese triste și tot așa. Eu nu prea mi le programez așa. Mie mi s-a întâmplat să fac piese foarte vesele când am fost trist. Și invers”, a adăugat el la Kiss FM.s

„De Paște am fost acasă, la ai mei, am stat, am mâncat, am dormit. Nu am exagerat prea tare. Cu prăjiturile exagerez eu”, a mai mărturisit invitatul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here