vineri, iulie 19, 2024
AcasăȘTIRISmiley pune paie pe foc în „Casa Ibacka“

Smiley pune paie pe foc în „Casa Ibacka“

Bărbații uită cu desăvârșire atunci când vine vorba de aniversări, onomastici și alte sărbători, iar femeile se pierd în detalii și în spațiu. Odată deschis subiectul, luni, la Acasă TV, de la ora 23.30, în „Casa Ibacka” se stârnește furtuna! Andreea și Cabral vor dezbate cu interes aceste probleme și nu vor rata ocazia de a dezvălui propriile povești, mai ales că vor avea și un invitat pe măsură, ce va pune paie pe foc: Smiley!

smiley casa ibacka

Dacă bărbații ar fi supuși unui test fulger și ar fi întrebați în ce dată și-au cunoscut partenerele, foarte probabil mulți dintre ei ar ridica din umeri și ar cere niște variante ajutătoare. Nu este, deci, de mirare, că femeile le reproșează faptul că sunt uituci și, implicit, lipsiți de romantism. Bărbații au și ei ceva de spus în apărarea lor: femeile rețin prea multe detalii fără rost și ratează esențialul. Plus că și ele le au pe ale lor. Spre exemplu, sunt total „aspațiale”, adică se rătăcesc cu harta în mână.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.