Smiley și DOC, invitaţi pe 20 decembrie la Apropo TV

Duminică, 20 decembrie, Apropo TV vine cu o nouă ediție, de la ora 13:00, cu invitați inspirați și cu principalele subiecte de discuție ale săptămânii, prezentate de Andi Moisescu.

Andi MoisescuEmisiunea va continua cu partea a doua a materialului de colecție Ce poate face strada?, în care Cristian Tudor Popescu, Nicușor Dan, Marius Florea Vizante, Adrian Georgescu, Deliric și Mihai Radu vor discuta despre lucrurile pe care le pot schimba sau urgenta oamenii care ies în stradă pentru a-și susține punctul de vedere.

Rubrica Musafiri de miză nobilă îi va avea invitați duminica aceasta pe antrenorul de la Vocea României, Smiley și pe DOC. Cei doi artiști vor vorbi cu Andi Moisescu despre noua lor melodie, Pierdut buletin, dar și despre lansarea albumului rap DOC & Motzu în HD.

Tema rubricii Ad Smiley va fi Crăciunul. Câteva spoturi cu și despre Crăciun vor fi prezentate și comentate de Alina Gavrilă și Octav Gheorghe. Emisiunea va continua cu nelipsitele rubrici 101 cărți, 101 film și Next Gen.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here